Posted By admin

Biografija

U sreći nastojim biti ponizna i tiha, u nesreći dostojanstvena.


Rođena sam u Varaždinu, odrasla u malom, živopisnom selu Presečnom pored Novog Marofa, a od četrnaeste godine živim u Zagrebu. Većinu djetinjstva penjala sam se po drveću odakle potječe moja ljubav prema šumi i moj nemiran i slobodan duh. Najviše me smiruje more koje volim jednakim žarom i koje hrani moju kreativnost. Pišem od kada znam za sebe, a objavljujem od 2012. Osim proze, pišem i poeziju u kojoj posebno uživam i koja me opušta. Moja najveća ljubav je moja obitelj, suprug i troje djece, kojoj najradije poklanjam svoj najvredniji resurs – svoje vrijeme.

Trudim se voditi život koji mi osigurava miran san i spokoj, pomoći drugima koliko je u mojoj moći, ne osuđivati, biti tolerantna, opraštati, miriti se s prošlošću, uživati u sadašnjici, veseliti se budućnosti. Zahvalna sam za svaki dobar dan, u sreći nastojim biti ponizna i tiha, u nesreći dostojanstvena.

Iako sam diplomirala germanistiku i polonistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, već dugi niz godina zarađujem za život u korporativnom svijetu međunarodnih tvrtki kao menadžerica za ljudske resurse.