Posted By admin

Događanja


Promocija treće knjige, a prvog romana Gordane Frgačić održat će se u petak, 04. studenoga 2016. godine u 19:00 h u Knjižnici i čitaonici Bogdan Ogrizović, Preradovićeva 5, u Zagrebu.

Knjigu će predstaviti urednica Kata Ivanković Marić, Manuela Vračar i autorica.

U intrigantnom i kontroverznom romanu Gordane Frgačić upoznat ćete se s likom Maje. Kad joj se život kakav je poznavala i u kojem se tako dugo osjećala sigurnom raspao pred očima, Maja počinje gubiti tlo pod nogama. No unatoč teškim životnim okolnostima odlučuje uzeti stvar u svoje ruke i napokon preuzeti svoj dio odgovornosti u braku.

Uvjerena da je o životu naučila sve što je bilo potrebno i da ju je obiteljska tragedija očvrsnula te da je ništa više ne može iznenaditi, počinje ostatak svog života graditi na krhotinama kako bi osigurala egzistenciju svojoj obitelji. No ni u snu ne može zamisliti što je očekuje na tom putu i kakve će odluke morati donositi.

Maja je lik koji će čitatelji ili voljeti ili prezirati, no većinu će natjerati da si i sami postave presudna životna pitanja. Koliko zapravo poznajete sami sebe? Možete li sa sigurnošću reći kako biste postupili u dvojbenoj životnoj situaciji? Jeste li iskreni prema sebi? I ono najvažnije – znate li opraštati sebi i drugima?

No tko je zapravo Maja i kako je nastao njen lik i je li stvarna ili izmišljena saznate ćete na promociji na kojoj će autorica otkriti i sve zgode i nezgode koje su pratile nastajanje ovog romana.

Promocija romana „Sezonka“ održat će se 04.11.2016. u 19:00 h u Knjižnici i čitaonici Bogdan Ogrizović, Preradovićeva 5, u Zagrebu, a svoj dolazak možete potvrditi i na Facebook-u.

Kliknite na https://www.facebook.com/events/1663526610643519/ kako biste potvrditi svoj dolazak i na Facebook-u.